No nyt on sekin koettu, Juhannus ulkomailla. Siinähän sitä tuli nautittua pari muutamaa sen verran, että oli mukava olo aamulla..

Ilta meni kuunnellessa  humpan tynkää ja höpötellessä. Sitä en tiiä, oliko sitä järkee sitä alkoholia ottaa mut samapa tuo, ei sitä aina tarvii kaikessa olla järkee :)

Suomessa oli taas ollu kunnon Juhannustilastot. Kerroin yhdelle täkäläiselle kaverillekin, mitä juhannuksena tapahtuu. "Kaikki juhlii ja on kännissä ja paljon ihmisiä kuolee." "Mitäh?? Ne juo ja kuolee.." "No eih..en ihan sitä tarkottanu..." Ja tarkennukseksi, että tietenkään kaikki ei juo eikä juhli. Eikä kuole. Jees ai nou.

Tänään meni sitten päivä nukkuissa ja kun pahin oli ohi, lukiessa. Labyrinth-kirja on nyt luettu. Hyvä oli kyllä :) Ehkä siitä olisi voinut saada enempi irti in finnish mut kai minä pääpointin tajusin :D Paljon vaikeempi lukunen, ku se eka kirja. Sitä suomenkielistä luettavaa odotellessa. Kotona odottaa kasa postiluukusta kolahtaneita lehtiä. Ihanaa, kunnon lukumaratooni :) Lukeminen on ihanaa! Nih.

Kun kotia pääsen, pitää kyllä saada valkosipuli-sinihomejuusto Wilhelmiä ja kepsuttia. Njomnjomnjooom.. :) On mulla täälläkin ketsuppia ei sillä. Ja ihanaa saada kunnon leipää. Syön varmaan itseni halki ruisleipää. Ja äiti on luvannu tehä jänispaistia. Voi elämää. Mitähän sitä täältä Kreikasta jää kaipaamaan? Se jäänee varmaan nähtäväksi. Ei ainakaan kouluruokaa, hahah. ;)

Mukavaa loppuviikonloppua, olkaa ihmisiks :)

Ps. Kuvat ei ole julkasukelposia :D Lähinnä kameran eri väriasetusten testailua...