Ensin sanotaan, että lauantaina pitää tavata ja sit kun kysellään, että mihinkä aikaan, niin ei vastata, ja kun ootellaan koko päivä, niin ketään ei näy! Huoh. Urpo ukko. :D Hih. Opettajan piti tuoda jotain avaimia liittyen meidän täällä oleiluun, mutta tuli varmaan kivempaa tekemistä.

Eilen käytiin keksustassa. Centralessa maistoin jogurtti-hunaja-corn flakes-jätskiä Yöks, en tykänny. Ihan pahaa. H tykkäs :D Oisin halunnu pistaasia, ei ollu. Ja join lightti kokista. Oon juonu sitä varmaan sata litraa täällä ollessa Nolostunut. Se vaan on niin hyvää..

1247343978_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hih, hassua oli tuota kuvaa ottaa, kun hirvee järjestely siinä pöydässä, ettei kaikki ylimääränen roina näy. Mahtaa ne paikalliset kahtoo, et mikähän tuota viiraa.. No blogihan se minua viiraa. Haluun jakaa nää kaikki miljoona jäätelökuvaa teidän kans :D Näin jossain muussa blogissa kuvan salmiakkijäätelöstä. :( Epistä. Mut hei, mulla on vielä kaks super salmiakkia jäljellä :D Ei oo varmaan koskaan ennen kestäny superipussi kolmea päivää :O Hih. Nautin.

Tänään ostin lisää arskarasvaa. Kiitos isiltä saatujen geenien en ihan helposti pala ja ei tarvii normaalisti ulos lähtiessä rasvaa laittaa *koputtaa puuta*, joten oon vasta yhen purkin tuhlannu. Ja kutosen suojakerroin on ollu sopiva. Muutaman kerran oon käyttäny kahenkybän rasvaa. Tässä uusi. Ja kokistikkarit.

1247344010_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuoksuu hyvältä. En nyt tiiä eroaako tuo tavallisesta nivean arskarasvasta muun ku hajunsa puolesta. Sama paska eri purkissa :D

Hei oisko teillä jotain ideoita, mistä mie voisin kirjottaa, tai jotain kysyttävää? Mielelläni otan vinkkejä vastaan. Tää elämä täällä on hyvinkin..öö..mitäänsanomatonta tällä hetkellä, niin ei hirveesti oo kerrottavaa. Tai sit keksin ihan hölmöjä juttuja, jos annan itteni vaan kirjottaa. Ja sepäs vasta hauskaa onkin.

Jalka on oikein ihana. Sama jalka mikä aikasemminkin on ollu kipee, on vieläkin kipee, muttei sitä oikeestaan ees huomaa, koska jalkapohjassa on niin iso rakko, et sen kipu vie kyllä kaiken huomion :D Vali vali. Pipi pipi. Yritän olla valittamatta. Valittaminen on persiistä.

Mulla on karmee ikävä suomalaista ruokaa. Ihan perus kotiruokia. Jauhelihakastiketta ja makaroonia ja pitsaleipiä ja hernarii ja ruisleipää ja juustoo jne.. Ja sitten kaikkia kesäherkkuja. Mansikat, vadelmat, herneet ja vesimelooni. Onhan sitä vesimeloonia tuolla.. Pitäskö pyörittämällä semmonen kaupasta roudata... hmmm..

Täältä tulee ikävä tsatzikia ja kanapitaa. Ehkäpä. Se jää nähtäväksi. Kyllä meillä Suomessa on kaikki paljon paremmin :D Miehetki on paljon paremman näkösiä. Minun silmään ainaski :P Kohta pääsenkin oman kullan kainaloon ja mikäs sen ihanampaa? Ei mikään.

Palaillaan taasen. Kommentoikaa, jos keksitte mitään sanottavaa.

Kiitti moij.