En vaan tiedä kumpi lähtee ensin, minä Kreikkaan vai tämä blogi Internetin ihmeelliseen bittiavaruuteen.. Kirjotin jo kerran tämän tarinan (ilman tätä manausta) ja onnistuin sen kadottamaan. No siinäpä tuleekin yksi luonteenpiirteeni esiin; oppii aina kaiken kantapään kautta.

Asiaan. Kaksi viikkoa lähtöön!! Ai minne? No Kreikkaan! Tasan kahden viikon päästä olen muutamien minuuttien kuluttua Kreikan maaperällä, Ateenan lentokentällä. Siellä vietän yöni ja siitä jatkuu matka seuraavana aamuna Keski-Kreikkaan Karditsa-nimiseen reilun 37 000:n asukkaan kaupunkiin.

Siitä kolmen kuukauden päästä palaan kotiin ruskeana Cool ja monta kokemusta rikkaampana, ja luultavasti myös odottaen jälleennäkemistä kaikkien rakkaiden ihmisten kanssa. Etupäässä odotan varmasti näkeväni oman kullan (tsori vaan äiti ja Jaana Silmänisku). Onhan se kiva et muut saa miusta lomaa. Nauru

Matkaan en onneksi lähde yksin vaan saan mukaan luokkakaverin ja hyvän ystävän. Nauru Hän pitää omaa blogiaan toisaalla, ja ehkä jossain vaiheessa saan luvan linkittää sen tänne, jotta voitte sitten vertailla ja kyyläillä miten pahoissa riidoissa milloinkin ollaan, jaetaan sentään sama huone kolmen kuukauden ajan!

Rakkaiden ihmisten lisäksi tulee ikävä tietysti myös rakasta ystävääni salmiakkia. Etenkin supersalmiakkia ja niitä kaikkia kovia, joiden sisällä on jauhoa.Viaton Ihan hyvää tekee vähän vierottaa itteesä.

Matkaa varten on hankittu matkalaukku ja hänelle pinkki vyö ja käsimatkatavaroita varten on kirkkaan pinkki käsveska. Pinkki tietysti siksi, että se karkottaa loistavuudellaan kaikki vorot ja sit jos häviin niin matkakaveri löytää minut! hah, kadehdi vaan miun älykkyyttää, niin ne muutkin tekee. Not. Se oli huumoria. Jos ymmärsit niin jatka vaan lukemista.

Ai niin, blogi on ensisijasesti tarkoitettu  kaikille niille rakkaille, jotka kotisuomeen jää minua kaipaamaan tai on muuten vaan uteliaita. Siis kaikki saa lukea! Ja oikein ihanaa olisi lukea paljon kommentteja! Nauru Kirjoitusvirheitä ei tarvii kommentoida, ne on kuitenkin tarkotuksellisia Hymy..

Jospa se siitä tältä erää. Kelan päätöstä odotellessa..

Kiitos hei!