Enpä olisi uskonu et sanon näin: Onpa mukava ku on vähän viileempi eikä aurinko paista.

Asuntolan pyykkikoneella on jotain minuu vastaan. Tai meitä. Joskus tässä ku päätettiin pestä pyyhkeitä ja lakanoita oikein kunnolla ja pantiin esipesut ja kaikki ja kuuten kymppiin niin se kone ei lakannu pesemistä ollenkaan. Se aina muka lopetti ja tadaaaa-alotti linkouksen uudelleen.ja uudelleen.ja uudelleen. Kunnes painettiin jotain supernappuloita ja saatiin pyykit ulos. Ja nyt. Vein pyykit koneeseen ja pesukone tarvitsee kaksi polettia. No se imas toisen poletin eikä rekisteröiny sitä mitenkään. Imas vaan ja sano et vielä kaks. Hohoijaa. Niinpä sit meni kolme polettia. Huomenna pääsen valittamaan asuntolan tätille. :D Ihana pyykkikone <3

Kuivausrumpu toimii hyvin. Kaikki heittää aina nukat vaan ikkunasta ulos tsuip ja siellä on semmonen nukkamatto siellä pihalaatoilla. Näin Kreikassa.

Mie rakastan musiikkia. Kulutan sitä paljon. Ja se on ihanaa ja niin pois päin. Mutta hei. Eikö jokaiselle ihmiselle pitäs antaa mahdollisuus kuunnella sitä musiikkia mitä itse haluaa, siihen aikaan kun sitä haluaa kuunnella. EIKÄ SOITTAA TÄYSILLÄ OMAA LEMPIMUSIIKKIAAN. Ne soittaa täysillä ikkuna auki omassa huoneessa eikä ne kato paljon kello on. Sniff. Mulle on opetettu et elämä on täynnä valintoja. Niin. Et saisinko nyt tehä niitä valintoja kiitos. Valitsisin oman musiikkini. Hiljaa. Ja se soisi vain minulle, jolloin se ei häiritsisi tai ärsyttäisi muita.

Eilen käytiin Larissassa shoppailee :D Alun perin oli meininki mennä rannalle. No se reissuhan kusi melkosesti ku täkäläiset nukku pommiin. No lähdettiin sit juna-asemalle bulgarialaisen vaihtarin kanssa. Juna-asemalla sanottiin, että juna Larissaan maksaa noin 7 euroa ja siitä Neo Poriin (eli rannalle) menee juna vasta parin tunnin päästä. No bulgarialainen hannas tässä vaiheessa, koska se oli hänen mielestään liian kallis (tyyppi sano et vaatteet saa maksaa mitä vaan hän ei välitä ja ei sit maksa junaa). Mentiin sit kahdestaan ja Larissassa aateltiin ettii H&M :D Aurinko ei vielä paistanu jne ja aateltiin jättää biitsi väliin. Siinä sitä shoppailtiin ja jossain vaiheessa aurinkokin paisto ja meinattiin jos sittenki menis Neo Poriin ja olis siellä yötä jne mut onneks ei menty. Koska tänään ei aurinko paista. Istuttiin Larissassa melkein tunti junassa ja odoteltiin, et lähdettäs liikkeelle. En tiiä mitä odoteltiin.. Päästiin lopulta perille kattomaan euroviisuja.

Jaa mitäkös ostin. Noh ostin henkkamaukan ihkui toppei. :D Ja yhen paidan Zarasta. Ja hiuspantoja ja korvikset. En muuta. Enkä viiti etes kuvata mokomia. Mut kiva onpi kun on mukavia vaatteita. Tuntuu et kaikki kotoo tuodut vaatteet on ihan tyhmiä. Ja ainiin. Ostin HAAREMIHOUSUT :D hahaahahhihihh. Ne on ihanat jalasssa. Vaan meinaa puota, oon niin liukasta kangasta. Mut niin ihanat. Joskus sanoin et mullehan ei tommosia tuu. Eipä. Ostan varmaan seuraavaks hiihtarit. Ja hiusdonitsin. Ja kenkien ehtimisen lopetin eilen. Ku ei löydy niin ei sitte. Ehkä ne löytyy ku en eti. Ja paljon vähempi kenkäkauppoja Larissassa, ku Karditsassa. Täällä on kenkäkauppoja joka paikassa. (enkä silti oo löytäny kenkiä...ehkä se johtuu siitä etten haluu maksaa liikaa)

Ei ollu yhtään niin kiva se Larissa ku Karditsa. Liikaa kerjäläisiä. Ja kaiken maailman muita tuijottelijoita. Jostain ruokapaikasta käytiin ottaa safkaa mukaan ja sielläki oli semmosta flirttii ukolla et joo ei oikein minuun tehoo. Ois halunnu ottaa kuvan ja panna nettisivuille et suomaiset naiset tykkäs pitsasta. Jep. Siinä ei paljon huvittanu hikisenä rueta enää valokuvamalliksi :D Mut se anto ilmaseks ruokaa ootellessa pitsaslaissit. Hyvää oli. Njam. Rasvasta ja suolasta...

Olin eilen taas oma tehokas itteni. Istuttiin yhessä kahviossa juna-asemalla. Lähdettiin pois. Odoteltiin junaa. kunnes tajusin et mulla ei oo puhelinta. Ei löytyny eikä kuulunu missään ku siihen soitettiin. Lampsin (melkein juoksin) takasin kahvilaan ja siellähän se oli sohvan välissä kuten arvelinki. Oli vähän aikaa puhelin taskussa ku kuuntelin musaa ja siitä se oli tippunu. Kylläpä oli helpottunu olo ku se löyty. Mutta kerkisin jo sinne kahvilaan kävellessä ajatella et onneks mul on halpa puhelin ja kreikan sim-kortti sisällä :) Ei ois ollu hirvee menetys. Vaan oishan se vituttanu ja rankasti.

Semmosii sähellyksii täällä. Ja Norja ansaitsi voittonsa. Viro oli myös hyvä ja Islanti :) Suomi.. ei.

Kiitti moi ;)

Ps. Pahoittelen kuvattomuutta. Laiskotuttaa. Ja ei oikein tullu näpsittyy kuvia eilen. Enkä niistä ostoksistakaan kehtaa ottaa ku samat rytkyt saa Suomesta ;)