Onpas kivaa kuulla jotain kivaa :D

Elean oli niin ihanasti kirjoittanut minun blogista omassaan, että tuli oikein hyvä mieli. Kiitos paljon vielä tätäkin kautta :)

Siitä hyvästä ruusunnuppu. Kuvastakoon se vaikka sitä, että hyvä mieli ei paljoa tarvii :) (eläkeläispuheita, syytän aurinkoa)

1245185087_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään sain kaupasta ihanaa ananas-kookosmehua. Siitäkin tuli hyvä mieli, koska se on aina ennen ollu loppu. Se on namia. Miun alkoholiton drinkki :) Pillillä sitä ryystän. Ostin myös kaakaota pikkusen putelin. Mitähän sanoo maha siitä. Tai makunystyrät :O

Ja ostin meloninkin. Joku meloni, en tiiä mikä. Ei ainakaan vesimeloni :F (tunnistan sen)

Oon päässy hedelmien makuun :) On ne niin hyviä. No syön minä niitä kotonakin, mutta en kyllä yhtä paljoo. Jaksaskohan huomenna lähtee markkinoille. Ihan melkein voisin niiden mansikoiden takii nousta sängystä. Siitä on jo kaks viikkoa ku viimeks söin mantsikoita. Oisko ihanaa hei mansikkakakku.. Teetkö äiti mulle mansikkakakun ku tuun takas, jooko äiti? Hih. Ootteko hei laittanu jo kyyhkysjoukkiot kantamaan mullle lahjoja? Montakohan kirjekyyhkyä tarvitaan kantamaan auto?

Hassua muuten. Joskus tässä otin kuvan ihan siitä ku oli lämmintä sisällä illalla se 29 ja oli ihan sikakuuma nukkua. No toisena iltana kun oli se 27 niin oli oikein sopiva ja eilen..oli 25 ja ei riittänykkään enää pelkkä lakana! :D Semmosta jännää ja mielenkiintoista. Pahoittelen.

Terkkuja kotiin :D