Kyllä varmasti heikompia hirvittäs!

No päivällä kun heräsin niin mieti, ensin avasin tietsikan. Tai ihan ensin putsasin koneen näytön superhienolla ko. tarkoitukseen tarkoitetulla liinalla. Tai no ihan ensin pesin hampaat ja naaman.. Ja sitten siis avasin sen koneen. Ja kävin kattoo kaikkii jännii nettisivui. Ja sitten mentiin syömään. Vaan oliko jännää ku oli niin oksettavannäköset soosit, et päätinki ottaa kahviosta taikinamössön. No nälkähän siinä lähti, hitto vie.

No sitten olin vähän aikaa koneella. Siis ihan sikajänniä testejä oli naamakirjassa! Melkein en uskaltanu tehä koko testejä, ku pelotti et mikä Disneyn hahmo oon. Onneks olin Pluto enkä niinku joku Hessu vaikka. Se ku on kuitenki vähän tyhmä. Pluto on söpö.

Sitten pelasin tuota uutta tylsyydentappopelii. Se toimii ihan hyvin. Tappaa mitä on tarkotuskin. Ja aivosoluja kans. Siinä on tosi monta pelii.. Formulakii on ja matopeli.. Se oli hyvä ostos.

Sitten Käytiin taas syömässä. Vitsi et oli kyllä hirmu mielenkiintosen makusta ruokaa. Kannattaa hei kokeilla laittaa jauhelikastikkeeseen kanelia. Tosi jännän makusta on.

Sit oli maha melkein täys. Ja ette arvaa mitä sitten tein. Pelasin! Hahaa et varmaan arvannu. Onneks sitten välillä juttelin poikaystävän kans mesessä ja äitinkii kans ja siskon ettei se peli ihan saanu yliotetta miusta.

Kaveri lähti kaupungille kolmannen vaihtarin kanssa ja minä jäin säästelemään koipeani huomista rantakeikkaa varten. ( jota ei sitten tulekkaan vissiin. niin että säästelinkö turhaan? ei tunnu missään. antaa tulla vaan, toisellekki poskelle. kiitos. tuntu hyvältä. )

Sit julistin sodan kärpäsiä vastaan. Mut unohdin aseet. Joten keksin, et voin suojautua niitä vastaan saippuahaarniskalla. No sekin meni pipariks ku vahingossa huuhoin se haarniskan suihkussa käydessä. Ens kerralla. Mut ehkä siitä jäi rippeitä sitä saippuaa, koska ne ei ihan niin paljoo enää minuu hipeltäny.

Sit taas muistin et tietsikkahan on kiva kaveri. Kaivoin sen esiin ja tättädädäää, leikin sillä. Kunnes muistin, et minuthan on varustettu tämmöisiä päiviä varten. Kiitos kulta <3. Ja katoin ihanan elokuvan. Spiderwick Chronicles. Se oli ihana.

Ja sitten kaveri tuli kaupungilta ja toi mulle ruokaa. Ihana syödä jotain, joka maistuu jollekkin (en tarkota kanelia..) Hampurilaisia toi. Kiitos :) Oli hyvää.

Olen syönyt myös hedelmiä ja juonut vettä ja yhden coca cola lightin. Ja eräänä päivänä opin, ettei saa tilata cokea. Koska ne luulee et haluan kokaaiinia.. Nii justtiin. Pöljjää.

Tänään satoi vettä. Eikä ollut ihan niin kuuma. Ja sitten oli ukkonen, aina vähän väliä ja uudelleen. Saapas nähdä tuleeko se kohta taas.

Ja ai niin. Teinhän mie vielä jotain. Leikin maikkarin Helmen tyylitalolla vai mikä se oli. Kuva kertokoon puolestaan.

1243629172_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jännä päivä. Ihan ku eläsin dekkarissa.

Kiitos ja anteeksi.