Niin paljon sanomatta jäi. Viimeksi. Ja runosuoni uhkasi järähtää ihan. Kun hirveästi on tehny mieli lukea SUOMENKIELISTÄ kirjallisuutta. Viime yönä näin unta, että ostin Me Naiset -lehden.. :( Siellä ne kotona oottaa muiden lehtien kanssa. Sniif. Olen lukutoukkis. Ois pitäny ottaa joku tiiliskivi mukaan. Että ei haittaa jos haluutte lähettää :D hah. No ei tarvvii. Rahhaa männöö vaan. Ai niin ja samassa unessa lainasin täkäläisestä kirjastosta suomenkielisen kirjan.. Ja Elli ja Eetukin oli unessa. Ne vierailee unissa usein, Otukkakin on niillä usein mukana.  Sit niitä pitää pelastaa karhujen suusta ajelemalla linja-autolla..esim.

Toinen asia oli tämä alkoholiton drinkki, jota naukkailen, ja jonka keksin tänään. Huom. alkoholiton. Se on ananas-kookosmehu :D Koska se malibu-anansdrinkki sielä Halkidassa oli niin hyvää. Ja drinkkihän juodaan tietenkin pillillä. Olen ostanut pillejä :) Koska en haluu juoda limutölkeistä, mitä kaiken maailman yökit hipelöiny.. Mut en ehken tuo niitä pillejä mukana Suomeen :D

Mitähän tapahtuu  matkatavaran määrälle kun alkaa kotimatka lähetä. Osan suomesta tuoduista vaatteista heitän suosiolla roskiin. Matkalaukussa ehkä asuu pieni hiiri, joka narskuttaa innoissaan miun rutkuja, tai sit ne on vaan vanhoja jo. Siispä ei harmitakkaan niitä pois heittää. Ja onneks oon köyhä, niin en oo ostanu kalliita vaatteita, mitä harmittas heittää pois :)

Nyt on hieman surullinen ilta. Salmiakki loppui :( Kuukauden kuitenkin kestin. Aika hyvin, eikös? :)

Jatkankin tässä musiikin kuuntelua ja hengailua. Mukavaa loppuviikonloppua. Ai niin. Ja huomenna todella mennään rannalle. Kreikkalaiset tyypithän hannas TAAS. No me mennään vaihtarit kolmestaan :) Vettä!! Uimaan!