Ja siitä pitänee ottaa kaikki ilo irti. Toivottavasti kerkiis vielä nähä kavereita ja loppuajan köhnään isännän kainalossa ja naatiskelen :D Lettuja on myös viikonlopun listalla, omenahillo on jo ostettu. Ja tänään tortilloita. Voisin myös vetää salmiakkiöverit Nauru.

Siitäpä tulikin mieleeni pieneen. Pakkailin matkalaukkuu ja painoo sille tuli semmonen 16 kiloo. Vielä tietsikan piuha ja pari vaatetta kuhan pesusta ne saan. Sit voi lopun työntää täyteen karkkii xD Mitenkä paljon lie eroo tuosta omasta sit se kentän vaaka.. Sekin vielä. Sit pitää vaan syödä kaikki salmiakit lentokentällä, jos on ylipainoo. Sokerihumalassa ja verenpaine taivaissa sitte lentokoneessa.. Oispa varmasti kiva kokemus.

Eilen selvisi, että heinäkuu vietetään vuorenrinteellä metsätöitä tehden. Voi kreikkalaisparat, mitähän tapahtuu niille heidän kallisarvosille luontokappaleilleen ku minut niitä päästetään hoivaamaan Nauru. Voin kertoa etten oo mikään kaikista fiksuin tuleva metsäinssi. Tutkintonimike on kyllä ihan väärä. Mut se ei kuulu tähän blogiin ollenkaan Silmänisku

Tää blogi näyttää ihan pöllöltä ku ei oo vielä kuvia mut ehkäpä niitä jo ens viikolla ois sitten.

Nyt nauttimaan ihanasta kelistä!

Kiitos hei!