Tahdon rannalle ja huomenna pääsen! Hiphei!

Rannalle sannalle... *rallattaa*

Oonpas ollu aika laiskamato blogipäivitysten suhteen. Pyydän anteeksi. Mutta en oo malttanu ku oli niin ihana kirja. Voi. Ihan kyllä harmittaa kun se on loppu! Tyhmä pää, kun piti taas mennä ahmimaan.

Kirja on siis Dorothy Koomsonin My best friend's girl. Ja suomennettu taas kyllä niin aasisti tuo nimi ku voipi olla. Eipä tee ees mieli kirjottaa sitä tähän. Argh.. Kirjotan kuitenkin. "Ole hänelle äiti". Voi himputti et osaa olla pöllö nimi. No ihan sama. Kirja oli ihana. Hauska ja koskettava jne.. tyttöjen juttuja. :P No. Se kirjasta.

Hei miten täällä on koko ajan jossain ukkonen? Joka päivä jyrisee pikkusen. Iltasin tummat pilvet hiipivät Karditsan ylle ja..ja.. no tuo sadetta ja viileää. Tämmöseltä näyttää tummat pilvet. Tää kuva on otettu kylläkin korostetuilla väreillä, mutta kun tavallinen kuva vaalentaa jotensakkii nuo värit..

1246453705_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tältä näyttää taivaan aarrekartta. Enpäs lähteny ehtii mikä aarre sieltä toisesta päästä löytysi. (miun pää oikeesti pehmii täällä, puhun ihan höpöjä.. Sateenkaaren toinen pää näky tulevan pilven toiselta puolelta ulos. Hassua. Minusta.

1246453566_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aamulla oli aikanen herätys. Hirveen huonosti/vähän nukutun yön jälkeen piti lampsia opettajaherran puheille ja semmossii. Sinne sitten lampsittiin ja sitten väsäiltiin papruja kuntoon ja taas mentiin tapaamaan sitä ukkoa ja sitten taas. Ja nyt on meillä papereita. Papereiden saanti ei ollu yhtään niin hankalaa, ku mitä odotin. Sehän oikein tyrkytti meille. Toivottavasti ei jostain löydy sit palattua joku ihme paperi, johon ois pitäny olla allekirjotus tai jotain. Sit niitä saa aivan varmasti odotella.

Mukava on se mies. Ja toinenkin opettaja on aina hirmu ilonen. Ei oo yhtään semmosia jurottajia :D Hih. Ei se tapa jos vähän on ystävällinen, hei.

Tää kaveri ei oo ystävällinen. Tai en tiiä. En halunnu ees tutustua. It's huge, isn't it? Onneksi H pelasti ja auttoi kamun ulos. Wiiuuuh.

1246453616_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mellä on täällä lempinimiä paikallisille ja muille :D Voidaan mainita ne puheessamme, paljastamatta, että ollaan heitä mainittu :P En tiiä, onko se ilkeää, mut tarkotusperät ei ainakaa oo ilkeitä. On muun muassa ADHD, vaihtari, kajalityttö, kajalitytönpoikaystävä (jonka nimi on oikeesti all night :O en tiiä miten se kirjotetaan mut noin ne sen lausuu. H oli nähny sen henkkaritki.. jännää), samis, huijari, lääkäri jne.. :D Jännää mitenkä tyypit täällä huijaa omia nimiään! "Hei, olen Thomas." Ja sitten nimi onki joku Claidi tai miten ikinä kirjotetaanki. Eikä oo yks kerta! Ja H on saanu oman kreikkalaisen nimenki. Minä en kyllä reagoi, jos joku rupee jotain vääntää. Tosin tuskin sitä vaaraa on, moni on jo varmasti lähteny täältä ja kohta viimestään torppa tyhjenee.

Ai niin. Hah. Miedän hissi-sana on noita kovasti naurattanu. Hissi on kreikaksi se ainesosanen, joka lentää "ruisk" ja sisältää vauvan ainesosia. "Hahahah hissin edessa.. Hahaha.." Sanonpahan vaan, että hah!

Tänään tuli matonpesumieli. Joo en ymmärrä. Varmaan kuumetta. No ei huolta, se on todellakin ohi kotiin mennessä ja siellä odottaa puhtaat matot, koska anoppi oli pessyt :) Ihanata.

Ja tiiäettekö mitä. Tattadadaaaaaa. Neljä viikkoa ja yksi yö niin pääsen kotiin!! Ihanatahan se on jos mikä. Joo ymmärrän, et nuorille ihmisille halutaan kansainvälisiä kokemuksia ja blablablaa, mutta uskon, että kaikilla ois kivempaa, jos sais ihan ite päättää haluaako ikinä koskaan ulkomaille vai ei? En tarkota, ettenkö tykkäis täällä olla. (enkä sitä ettenkä haluis nähä maalimaa) Mutta. Mie nyt oon tämmönen. :D Jonkun riparinki piti olla ihan sikahauska leiri jonka muistaa aina. No, oli siellä varmaan hauskakin, mutta enpä hehkuttas :) (mitä siitä nyt muistan)

Vaikea nähä ihteni hehkuttamassa jollekin, että voi miten siistii oli ja tahon takas ja siis daa te mut oottee niin kaikestamitääntietämättömiä et enpä jaksa olla teidän kaveri. Mutta siis selvennykseksi. Täällä on mukavaa. En kadu koskaan, että lähin. Oonpahan nähny muutakin, ku Joensuun. Mutta kielitaidon kannalta en tiiä oliko kannattav reissu xD Tai no. Osaan ainakin ilmaista itseni todella yksinkertaisesti ja hitaasti, jos muistan. Ai niin ja oon mie lukenu viis kirjaa niin eiköhän se pidä sitä taitoo yllä. Osasinkohan mie nyt yhtään ilmasta ihteeni. Taisin vaan läpättää sontaa.. No samapa tuo. Tykkään olla täällä. Tykkään mennä kotiin. Kotona on rakkaat <3

Jännää tuo enklanninkielisten kirjojen lukeminen. Toiset kirjat on helpompia ku toiset ja alun jälkeen, kun tottuu siihen, että vieraat sanat voi suosiolla hyppiä yli, eikä juonen ymmärrys kaadu siihen, se on kivaa! Ehkä joudun lukee kirjoja enklanniks tulevaisuudessakin. Tuskin se ihan huonokaan idea oisi. Joskus aina välillä havahdun ajattelemaan, että ai niin, tää ei oo muuten suomee. Ja taas. Ei oo tarkotus mitenkään korostaa omaa erinomaisuuttani. Tietysti olen erinomainen mutta vähän kyllä mieityttää, mitä sitä kirjottaa, ku jos joku ymmärtää minut väärin. Sniff. No ihan sama. Ymmärtäköön väärin jos on pänkki. Ne ketkä tuntee, tajuu. Eiks niin :) Sinulle, joka pelkäsit ( eli J ), tuleeko sama ihminen takas, voisin vannoa että jeah baby :D

Mitähän sit nytten, kun ei oo taas luettavaa. Tahdon postia, tahdon postia!! Vois se kusti polkea hitusen kovempaan tahtiin sitä pyöräänsä.. Oon ku lapsi, joka odottaa..jotain. Olkapää ei tykkää siitä, että hoidan lukuhampaan kolotusta makaamalla nokka kiinni tietokoneessa. Siksi olisi kivaa painettu teksti.

Millonhan saan itteäni niskavilloista kiinni ja alan tehä niitä hiton tehtäviä, jotka kun tekee saa niitä ihania opintopisteitä, joita kun on tarpeeksi, saisi paperin, jossa lukisi Metsätalousinsinööri (AMK). Tahtoo sen paperin.

Ok. Nyt lopetan tän, eihän tätä kukaan jaksa lukee. Kiitti moi. Tässä kuva keskustasta. Pakko oli ottaa kuva, kun tajusin miten hassusti tuo yläpartsi/tasanne on. Kivasti epäjärjestyksessä.

1246453542_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Palataan :)