Jälleen kuuma päivä. Niitähän täällä riittää. Kylmä suihku on oikkein kiva paikka. Mitä nyt vähän henkeä salpaa, mutta viilentyypähän. Tuuletin on metsästyksen alla. Varo tuuletin.

Eilen illalla nukkumaan mennessä sain idean. Ja tänään toteutin sen. Oon niin taiteellinen. Varpaansyöjäötökkä..

1244645519_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään raahasin taas kaupasta 6x1,5 litraa vettä. Se painaa. Hiki valu kyllä. Vaan en valittanu. Olin reipas. Mutta on se kyllä niin hanurista se niiden kantaminen, että kylläpä on kotona sitten kiva, kun vettä tulee hanasta ja se maistuu niiiiiin hyvälle. Eiks niin Jaana? :) Meillä on ihanaa vettä :D

Odotan myös sitä, et pääsen kotiin ja voin mennä uimahalliin uimaan. Ja vesijumppaan ja kaikkee. Voe. Täällä ainut vesijumppamahdollisuus ois jumpata vesiletkun kanssa.. Tai suihkussa. Kyykkyyn, ylös.. Ehkä säästän suihkun viilentymistä varten.

Hyttysmyrkkykommenteista.. Ei siinä oikein oo hirveesti järkeä suihkutella myrkkyjä, ku ikkuna on pakko olla auki jos ei haluu tukehtua ja en osaa taikoa siihen mitään hyttyssuojamyrkkynäkymätöntä supervoimaa. Joo-o, verkko ois kätevä, mut ikkuna on kiva myös saada suljettua kuuman päivän ajaksi :) Se siitä, kiitos kuitenkin :) Ei se mitään, että ne täällä pyörii. Jos kerran tykkäävät. Kunhan ei pure. Ja yöksi mulla on itikankarkotusvekotin pistorasiassa. :)

Pitäs käydä niitä bikineitä metsästämässä, mutta kauheesti kehtuuttaa kävellä keskustaan. Kukaan anna mitään bikineitä sovittaa ku on niin hikinen. Noh ehkä yritän saada aikaseksi ennen lauantaita, jos sitä taas vaikka rannalle.. Tosin vähän hirvittää missään bikineissä julkisilla paikoilla olla...  No onpahan joku puheenaihe. Ihan samahan se on jos ne miústa puhuu, ku en kuitenkaan ymmärrä :D hihi.

Joo nyt se on lähdettävä katsomaan mitä jännää herkkuu ruokalassa on tänään.

Suojatkaa varpaanne varpaansyöjäötökältä!