Mukava päivä. Käytiin aamupäivällä markkinoilla. Ostin mansikoita (euron rasia), kirsikoita (2€/kg) ja yhden sitruunan (20snt) :D Sitruuna on kokista varten..heh.

Matkalla näkyi ihanan sulonen pikkukissa. Käytiin samalla reissulla kahvilla (tilasin mansikkasorbettia ja sain mansikkajäätelöä. voi surkeus!) ja ostamassa muutama kauneusasia yhdestä kauneuskaupasta :F Sitten hurautettiin taksilla kantamuksinemme takasin asuntolalle. Otin tirsat ja kuuden jälkeen lähdettiin syöpöttelemän tavernaan. Käytiin kyllä eilenkin, mutta sama kai se on. Hyvä ruoka, parempi mieli.

Eilen söin samaa lihapullahommaa ku edellisellä kerralla, mutta annos oli kyllä paljon onnettomampi (ei kasviksia, ei soosseja, vaan raneja ja riisiä) ja kalliimpikin se oli. Tänään söin pekoniin pyöriteltyjä kanankappaleita. Annos makso hitusen alle 6€. Lisäks otettiin kreikkalaista salaattia ja tsatzikia. Ja nälkä lähti ja silleen. Kokiksen kanssa ruoalle tuli hintaa vajaa 13€. Aikas kallista, mutta niin hyvää.

Ruoan jälkeen käytiin yhdessä vaatekaupassa... Taas. No sitä kauppaa ei oltu ennen huomattu ja tein hyvän vaihtokaupan. Vaihdoin 13€ rahaa shortseihin ja t-paitaan :D halpaahalpaahalpaa..

Kuvasin päivän aikana kaikkea ihanaa ja kivaa ja ajattelin, että saan tehä kivan postauksen kun on kuvia vaikka ja mistä ja sittenpä olin oma tomera ihteni ja kopsasin ne kyllä, mutta unohin liittää, ennen ku poistin kamerasta. Eli ne on menetetty ne kuvat. Siksi tyhmä postaus, olkaa hyvä.

Jännä päivä eikö. Mutta jännäpä alko vasta siitä. Kun käveltiin takas se sama pikku kissimirri oli siellä. No se ihan vahingossa lähti meidän mukaan :O Kummaa. Syliin hyppäs ja silleen.. Se on täällä vuorokauden täysihoidossa. Huomenna se pitää varmaan viedä takasin... Sulonen rämäpää..

May I introduce you, Ripsa

1244066209_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244066179_img-d41d8cd98f00b204e9800998e