Hirmu nopeesti on menny tämä päivä tähän asti. Eilen illalla oli taas muutamat synttärijuhlat. Menin paikalle vasta joskus kolmen seutuja yöllä ja nukkumaan siinä puol kuus, niin sitten veny "aamulla" se herääminen sinne vaille kahteen..taas :D

Siitä sitten hyvällä mielin ylös ja olevinaan äkkiä rustasin raporttii, kunnes tajusin et kello olikin jo viis. Luulenpa et kellot hyppii yhen äkin parilla tunnilla eteenpäin. Mutta raportti alkaa olla kokonaisuudessaan valmis :) Mitähän sitä sen jälkeen. Ainakin esitys Suomesta. Alun perin meille sanottiin, että noin viiden minuutin esitys. Ja sen pitäs käsitellä sekä Suomi, että meidän koulu.. Anteeks mut miten sen saa viidessä minuutissa rykästyy? Tekis kuitenkin mieli vähän selventää noille muutamia asioita :D

Kaikkia on tosi paljon kiinnostanu meidän lumi ja lämpötilat. Oon myös saanu "kädenväännön" aikaan siitä, onko meillä enempi vettä vai ei :D Tarkotin kyllä koko ajan sisävesiä, joka sitten lopulta menikin kaaliin :)

Siitä tulikin mieleeni, että on iiiso ikävä järviä. Ja jokea. Siinä se melko lähellä asuntoo virtailee, eikä kuitenkaan oo ikinä tullu ajateltuu, et sitäkin vois olla ikävä. Kai sitä tulee aina kateltua, kun siitä ohi kävelee ja autoileepi. Siitä näkee mukavasti vuodenajan vaihtelut ja kaiken maaliman veneilijät ym..

Mökkimaisemafiilistelyä. Pahoittelen kuvan surkeutta puhelimeni kameran puolesta.. Mutta eikös meidän mökiltä oo kaunis maisema :) Ja jos ei mielestäsi oo, niin ei tarvii kertoa :D

1245595757_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

En tiiä onko mikään ihanampaa, kun kesäyö järvellä.. Tuota vois katella ja kuunnella vaikka kuin kauan.

Sitten ei oo enää kivaa, kun aallot alkaa olla pelottavan isoja ja pitää miettii, että uskaltaakos sitä veneeseen lähteäkkään..

Suomifiilistelyä jälleen :D Taitaa olla tulossa blogista ihan tavan höpinäblogi. No ehkä meen tänään kävelylle niin voin räpsiä muutaman eläkeläiskuvan Kreikastakin. Mulle tulee kyllä ikävä tätä blogia tän jälkeen. Ehkä pitää kehitellä joku uus ilman mitään teemaa..

Ai niin. Kahtelin säätiedotusta. Suomeen on vissiin luvattu hyvää keliä, joten mielle on luvattu "huonoa" :D Ens viikko melkein kokonaan alle 30 astetta ;) Jiihaaa.. Sen jälkeen sit tuleekin varmaan se 40 rikki tai jotain..

Kiitti moi :)