Hui. Mie en ehkä ihan ymmärrä, että oon tosiaan reilun viikon päästä lähdössä pois moneks kuukaudeks. Kelan täti oli lukenu blogia ja lähetti mukavan päätökseen. Kiitos Kelan täti! Nauru

Tänään otin kopioita passista ja resepteistä ja lentolipuista ja niin edelleen en ees tiiä mistä kaikesta pitäs ottaa. Ja ostin vedenkestävän ripsarin, et ei oo mascarat poskilla täältä lähtiessä. Kauheeta ku kirjottelin listaa mitä pitää ottaa mukaan. Kaiken maailman latureita ja piuhoja on hirveesti. Varmaan lopulta päädyn siihen et käsilaukku on täynnä kenkiä, ku ei muuten meinaa tavarat mahtua.Nauru Jos sitä jaksas koepakkailla. Vielähän tässä hyvin joutaa. No panic.

Ja kouluhommat pitää tän laiskamadon kiireisenä viimeseen asti. Miten sitä voikaan olla niin aikaansaamaton, ettei oo tehny. Sitä kummasti keksii kaikkee muuta hirmu tärkeetä tekemistä.. Mut ei puhuta niistä, eihän? Eilen sain vihdoin aikaseksi siirtää vanhalta rämäkoneelta kaikki musiikki- ja kuvatiedostot uudelle koneelleni. Voin siellä fiilistellä sitten illan hämärinä tunteina. On ollu hirmu orpo olo ilman kaikkia rakkaita biisejä Hymy!

Lauantaina pidin läksiäisen tyngät ihanille kamuilleni. Kiitos kaikille mukanaolijoille! Ai laav juu! Meillä oli serpenttiiniä ja kaikkee Kieli ulkona. Sitä tursui rappukäytävään asti, hihih. Hovimeikkaajakin oli. Kiitos pesän pehkuille, että meitä suti. Naapuritkin sai osansa meidän iloista, kun jakkara rämähti ja siitä seurasi alkukauhistuksen jälkeen akkojen naurunräkätys..Nauru Siitähän sainkin idean et miten kiva ois tuoda kotiin tuliaisiksi jakkaroita.. hmmmm.. ehkä ei niin hyvä idea kuitenkaan. En tuo kellekkään mitään. Ei kuitenkaan mahu mukaanNauru. Sen kun muistas aina ostoksillakin, et tila on rajallinen.. Onneksi en omista ku halpoja rutku vaatteita niin ei satu sydämeen viskoo jotain vanhaa roskiin.. Tänään yks laukku huus minuu kaupassa. Mut vaiensin sen äänen. Laukuilla on paha tapa huutaa mulle, ne oikein kirkuu! Oon aika huono vastustamaan sitä ääntä.. Mut tänään onnistuin, hyvä minä!

Huomenna vuorossa allergialääkkeiden ostoa, luottokortin pankista noutamista, vr:ltä tarran hakemista, sekä äitin kanssa ravintolaruokailua. Kuitenkin pöljät päädytään jonnekin heseen ku ei osata päättää minne mentäs, hihi. Ja siitä luottokortista. Se on only for case of emergency! Vai miten se oli.. En käytä sitä ku vaan jos ei muu maksuväline eli electroni käy. Tai jotain. Ja kun tulen kotiin niin vien sen pankin tätille tuhottavaksi! (Ei saa kuulemma ite katkasta sitä.. se ois ollu ihana). Ehkäpä työnnän sen sinne meidän jääkaapin pakastelokeroon ja jäädytän luottoni niinku Himoshoppaaja elokuvassansa. Nauru Pitääköhän miun käydä kattoo uusin Harry Potter kreikaksi?? Kauheeta. Hirveesti on hyviä leffoja tulossa ja mie en pääse kattoo.. Mut se on sen ajan murhe. Enköhän keksi korvaavaa tekemistä! Kieli ulkona

Nyt saunaan. Viimesen kerran moneen kuukauteen. Nautin iskän supersaunasta.

Kiitos hei!

Muistahan jättää kommenttia, it makes me happy!