Sitä täällä piisaa ainakin. Täälä on ihan hiton kuuma. No ei siis oo ku n. 30 astetta ollu joka päivä mutta on se kuuma. Ymmärrän oikein hyvin miks paikalliset istuu aamupäivän sisällä tai pihalla varjossa ja alottaa elämisen vasta ku aurinko alkaa laskee. Mie rakastan aurinkoo. Suomessa. No tykkään siitä täälläki mut ku aurinko paistaa niin on ihan tuskaa lähtee ees kävelemään keskustaan tai muutakaan. Sikspä ymmärrän myös sen siestan.. Ei missään liiku ihmisiä kuumimpana aikana niin miks pitää kauppojakaan auki.

Eilen illalla käytiin keskustassa tsippailee ja oli mukava ku alko jo vähäv viilenemään. Lämminhän se silti oli tokkiisa. Tsygä ois kiva. Vois polkasta keskustaan itseään enempi rasittamatta ja tarvitsematta litraa vettä :D Kauhulla odotan sitä heinäkuuta. On se Suomen kesä sitten ihana. Kylläpä tulee varsin semmonen tunne et on ihanaa olla suomalainen :D Täällä asuntolalla porukka on pääosin ehkä nuorempaa. 19-vuotiaasta ylöspäin ehken. On niitä hetkiä, kun tuntee ittensä kalkkikseksi. Vaikka itteeki välillä aina lapsettaa niin ei nyt ehkä ihan tolleesa.. Osa kulttuuria siispä.

Pitäs opetella paikalliseen rytmiin. Ihmiset elää yöllä, mut ittee alkaa väsyttää siinä 22-24 ja nukkumatti huutelee siihen malliin ettei jaksa valvoo ollenkaan. Meidän huone on tyttöjen asuntolan ulko-oven vieressä, joka pamahtaa vähän väliä kovasti ja seinän toisella puolella on siis terassi, jossa ihmiset viettää öisin aikaansa... Rakastan korvatulppia! :D

Eilen keskustassa käydessä käytiin syömässä samantapanen pitatsydeemi, ku jossain edeltävistä kirjotuksista oli mainittu ja otin kebablihalla. Oli paljon parempaa ja se yks pita plus 0,5l vettä makso 2,30 € :D Saapi mahan täyteen halvalla.

Saatan kohta rueta lakkoon tässä bloggaamisessa, koska on ihan tyhmä kirjottaa ku kävijälaskuri kovasti kasvattaa lukuaan, mutta kommentteja ei oo tullu ku kaks :O Kiitos niille ketkä on kommentoinu, mut te, jotka ette ole jättäneet jälkeäkään itsestänne, olkaa sitten jättämättä :D Oon vielä melko nyyppä tässä hommassa, mutta kyllä ne kommentit on bloggaajan palkka, hihih.

Tässä jännän näkönen kukka Meteoran reissulta. Jos joku kukkasen tunnistaa niin saapi kerto mikä mahtaa olla tän nimi :)

1242299783_img-d41d8cd98f00b204e9800998e