Hei Kela hei, mie voisin jo pikkuhiljaa haluta nähdä tuossa eteisen lattialla semmosen valkoisen kirjekuoren ja sitten kun sen avaisi niin siellä lukisi, että totta kai saat kesäajalle opintotukea! Ois hirmun kiva jos se kirje tulis ennen kun lähden. Vois niinkun tietää et mikä se budjetti mahtaapi ollakkaan.

Oispas oikein kivaa kun oisi euroja sen verran että vois syytää niitä sinne kreikkalaisille kauppiaille. Kun jossain luki, että ne on toooosi huolissaan, että taloudellin taantuma maailmalla vähentää turisteja niin voisin sitten ihan niiden turvaksi shoppailla juttuja.. Ettei ne kärsi. Että oisin hyödyllinen. Oon tosi hyvä käyttää rahaa. Ei yhtään oo vaikeuksia sillä saralla. Voipihan se kyllä olla niin, että ne kreikkalaiset naiset on niin pikkuriikkisiä, että tästä emännästä ei niiden vaatteisiin mahtus ku toinen jalka mutta on se onni, että tykkään niin paljon laukuista ja kengistä ja koruista jne jne jne.. Ja välimeren ruokavaliohan on niin terveellistä kyllä, että tulen varmaan epätunnistettavissaolevana takasin. Terveellisen näköisenä Nauru Salli mun nauraa...

Toivottavasti rakas mamma tulee käymään ja vie osan tyttärensä tavaroista omassa matkalaukussaan kotisuomeen. Tai sit pitää hyvästellä kaikki rupuset topit ja joutavat purnukat ja ahtaa ne väkisin tuohon mustaan matkalaukkuun ja kiristää se pinkki vyö oikein tiukalle.

Tässä ois kaikenlaista mietittävää vielä. Mitä sitä tekis tolle puhelinliittymälle. Vai antasikohan ne soitella sen saman tuntimäärän samaan hintaan Kreikasta Suomeen Cool. Olipas kyllä hyvä idea. Ei kun vaan rupeen niin tyhmäks kun voin olla (se ei oo vaikeetakaan) ja käyn liikkeessä sediltä kysyy (tai tädeiltä?) onnistuuks se. Ne saattas kattoo, että kannattaakohan tuon emännän Kreikkaan asti lähtee. Voisivat suositella apukouluu. Se kyllä vois olla mulle ihan oikee paikka. Kun joskus (hyvin harvoin tietenkin) on niitä hetkiä, kun tunnen itseni typeräksi.. Isäntä ja muutkin minut tuntevat voinevat todistaa, että joskus ei ehkä oo ihan kaikki kotona. Pitäähän aivosolujenkin lomailla! Silmänisku

Sitä oon tässä miettiny, että mitenkä monet alushousut pitää ottaa kolmen kuukauden lomalle? Kieli ulkona Ei kun siis herranen aika työmatkalle tietenkin! SIellähän ei lomailla. (EIPÄ!) No kuitenkin. Onneksi äiti on opettanu, että pyykkiä voi pestä. Siellä sitten esittelen jossain pyykkinarulla todella epäseksikkäitä, kreikkalaisten näkökulmasta kuuden x:n ällän alkkareita Nauru Hahaaa.. Hassua. Lupaan etten enää kirjota alkkareista, kukaan ei varmaan haluu niistä tietää sen enempää. Pahoittelen jos tuokin oli jo liikaa.

Mutta tuntuu se silti kummalliselta ajatella, että mitä siellä tarvii. Pitäs osata valita ne monikäyttöisimmät ja eniten yhdisteltävissä olevat asukokonaisuudet. Blaah, hirveen tylsää miettii valmiiks jotain tommosta. Sitä kun yleensä on tapana vetää päälle sitä, mikä just sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Ja niitä vaattteita saattaa joutuu vaihtamaan kerran. Tai kaks. Kieli ulkona 

Ja mukaan pitää ottaa makuupussi!! Haloo hei, miun matkalaukkuun pitäs kyllä mahtuu muutakin ku joku makari. Ja vaelluskengät! Sinnehän mahtuu sit niiden lisäks ihan hirveesti kaikkee.. Ai miks makari? No kun en tiedä. Se kreikkalainen ukkeli käski ottaa makarin. Liekkö luulee et nukun kolme kuukautta makuupussissa.. En ikinä, sinnehän tukehtuu. Ja se on ahistava. Varpaat kuuluu peiton ulkopuolelle!

Heinäkuu on siellä määrä olla ilmeisesti metsäopiskelijoiden mukana, niin ehkäpä siihen sitten liittyy joku retki luonnon helmassa käärmeiden syötävänä. Yök. Ja sitä varten siis ne vaelluskengätkin. Ne kaksi ensimmäistä kuukautta siis ollaan siististi sisätöissä, ilmeisesti kuusi tuntia päivässä. Sitä en tiedä, mitä työhön kuuluu, mutta jotenkin se liittyy opiskelemaani alaan, eli metsä- ja puutalouden markkinointiin. Eli ehkä sitten markkinoidaan jotain. Tai keitetään kahvia. Tai mitä siellä juovatkaan.

Mitä muuta tiedän edessä olevan? Enpä oikein muuta. Majoitus asuntolassa, kahden hengen huoneessa. Netti siellä pitäsi olla ja ilmeisesti telkkari ja jääkaappi. Ei siis keittiötä. Ja vessa ja kylpyhuone kai käytävällä jossain.. Majoitus maksaa joko 100€/kk tai 100€/3kk. Ei voi tietää. Vielä. Kahden viikon päästä tunnen itteni varmaan hirmu viisaaksi. Ai niin ja ruokaa saadaan kolmesti päivässä, for free Nauru. Aamupala ja kaks lämmintä ruokaa.

Semmosta tällä kertaa. Tämä blogin kirjottelu onkin oikeen mukavata hommaa! Ja vielä mukavempi, kun huomaa jonkun lukeneen. Jätähän jokunen sana kommentteihin, jos kiireiltäsi ehdit! Hymy

Seuraavaan kertaan. Kiitos hei!