Nyt kyllä jumittaa netti niin pahasti, et miun kärsivällisyys ei ainakaan riitä kuvien lataamiseen. Kerron siis ihan vaan läpisemällä jotain.

Eilen oltiin rannalla. Onnistuin kärtsää itteeni, ku niin kerroin viimeks et kutosen suojakerroin riittää.. Hahaha naurakaa vaan. Hih. No en onneksi kuitenkaan kamalan pahasti palanu. Saattopa johtua jopa uudesta aurinkorasvastaki, kun siinä on jotain shimmeriä pikkusen ja se varmaan heijastaa ne auringonsäteet satamiljoonaa kertaa ees taas. No mut onpahan tääkin nyt sit koettu. Seuraavalla kerralla rasvaan ahkerammin.. Oonki vähän tämmönen kantapään kautta -tyyppi.. hih.

Alkaa nämä Karditsa-päivät käymään vähiin :) Ens tiistaina lähetään Ateenaan yhden kaverin kotiin ja saadaan (ainakin niin meille on luvattu) olla siellä siihen asti ku lento lähtee, eli viikko ja yks yö siellä ois määrä majailla. Haaveilen et pääsisin eläinpuistoon ja Akropolikselle vai miten se kirjotettiin ja siihen uuteen avattuun museoon jajaja.. :D On mulla ainakin panttina sen tytön rakas apina-avaimenperä ja kaupan alennuskortti, että jospa se pitäs lupauksensa :) Toivotaan, toivotaan.. Lallallaaa.

En ehkä malta pysyy housuissani myöskään sen takii, et kohta pääsee kotiin!! Ihanata. Tänään mietin kaikkee mitä halusin tehä ja joukossa oli muun muassa vaatehuoneen siivous ja kaiken ylimääräsen romun ja turhan vieminen kirpparille/roskiin/varastoon.. Vähän pelottaa jo valmiiks moinen urakka. Ja vähän pelottaa se, et mulla tekee mieli tehä jotain tommosta..Pakko olla kuumetta.. Ois ihana muutenkin heittää täyteen ahetusta pikkuyksiöstä kamaa huisin piippiiin.. Mutta kun kaikkee tarvii. Joo ois ehken ihan kätsää hankkii isompi asunto mutkumutku.. :D Ja tämähän ei liittynyt Kreikkaan mitenkään päin :D

Mutta siitä  päästään matkatavara asiaan, jota oon miettiny kerran jos toisenkin.. Aion heittää pois paljon. Minä en mitään kuitenkaan oikeesti tarvii. Tusinapaidoista voipi ihan suruttaa heittää suuren osan pois. Ja kun heittää pois, niin voipi hyvällä omalla tunnolla ostaa uusia. (hihii..piru olkapäälläni kihisee riemusta ja hieroo käsiään yhteen shoppailu mielessään.. enkeli toisella olkapäällä jää nyyhkyttämään laukkujen perään)

Jos suunnittelet pakkausta vaihtoa varten, niin annan vinkin. Elä ota niitä kaikista ihanimpia vaatteita mukaan, joista et ikinäkuunapäivänä halua luopua. Sitte ärsyttää, ku tekee mieli heittää roskin ja kun ei raaski.

Voin luetella mitä en ota mukaan (ehkä, hihi)..

  • makari (makso Prismassa 10€)
  • vaelluskengät
  • musta "nahkakassi" (itken ehkä verta..äiti osti sen..)
  • jompi kumpi isoista kasseista..toinen pinkki ostettu Suomesta tätä tarkotusta varten ja toinen ostettu täältä. siinäpä vasta pulma kumpi jää...)
  • 2 x flipflopit
  • mustat puhkikävellyt viimekesän lempiballerinat
  • mitään muita hiustuotteita ja muita purnukoita ku Osiksen suoristusrauta-aineen. (suoristusrauta oli kyllä niin turha kantaa mukana, miksei kukaan kertonu et tää kloorivesi on syöny miun kiharat :( )
  • pyyhe (siinä on onneksi reikä, en muuten raaskisi..)
  • kirjat ja lehet jä kans tänne.

Siinäpä niitä jotain. Lisäks siis noita paitoja. Otin tosiaan jo pakatessa mukaan semmosia paitoja, mitkä on huonossa kuosissa ja ei harmita jättää niitä tänne. Voi että olin kyllä fiksu. Hyvä minä.

Ai niin. Tuunasin yhet mustat vajaamittaset housut, jotka tilasin tätä reissua varten Ellokselta. Tilasin kahet housut tosi edullisesti matkaa silmällä pitäen ja ajattelin jo ostaessa et ne voi huoleta pilata ja jättää sitten tänne. Noh, toisista pätkäsin shortsit ku pidin niitä aina käärittynyä ja toiset on muuten ihan kivat. Tosin ne on hirmu haalistunu. Saas nähä mikä niiden kohtalo tulee olemaan. Jätän myös täältä hankkimani haaremihousut tänne. Ne on jo nyt niin kärsineen näköset, vaikka ei oo montaa kertaa pesty. Paskaa kangasta. Ja täältä ostetut shortsit jää ehken kans tänne. Huonoa kangasta ja jotenkii yök. Makso vähän ja kovasti oon kyllä pitäny, mutta en kyllä vie kotiin. Ja yksi hautajaishame jää kans. Oon pitäny sitä täällä kerran ja kotona vaan hautajaisissa. Eli ei maha tulla ikävä. Mie + hameet = ei kiitos. Ainut hame mitä käytän on lyhyt farkkuhame legginssien kanssa.

Aika paljon siis jää tänne. Toivottavasti. En haluu maksaa miljoonaa ekstrakiloa.. Blue1/SAS:lla ekstrakilo on 11€ ja Finncomilla 5€. Ei siis maha tointaa rueta lähetteelee postissa mitään Suomeen.

Semmosia mietteitä.. Tässä on pari päivää aikaa miettiä, et jätänkö nuo tavarat Karditsaan, vai vienkö Ateenaan ja jätän sitten sinne. Jotain tietysti tarvii vielä Ateenassakin..

Aika pitkä läpätys vaatteista :D Vooin vielä sen verran jatkaa, että mahtaa se olla kiva päästä taas kattomaan omaan vaatekaappiin. Ensinnäkin a) vaatteet on hyllyssä ja b) vähän vaihtelua tohon matkalaukun sisältön..

Juuh. Nyt lopetan, ennen ku keksin vielä jotain :D

Muistakaa syödä herneitä ja mansikoita!

Terveisin yks mansikkakade