Alko entinen blogipohja kyllästyttämään. Tässä uusi, mitä tykkäätte? Onko parempi vai huonompi ku vanha? Kun ei oo kotia mitä sisustaa, niin sisustan sitten blogia. Ainakin tulee halvaksi.

Käytiin keskustassa kahveella. Tai menin sinne perästä, H oli jo siellä. Matkalla tietenkin räpsin kuvia. Ja naatiskelin kesästä ja lämpimästä ja musiikista ja sinisistä kengistä. Jotka myöhemmin kylläki aiheutti enempi tuskaa ku riemua. Mut ku ne on niin sievät. Ja mukavat. Ne tekee rakkoja jalkapohjiin. Onko se sitten kivaa.

Keskustassa join pahan freddochinon. Tarjoilija unohti siitä tuoda laskun, mutta pakkohan siitä oli sanoo. Se kun ois sen huomannu jne niin ois seuraavalla kerralla hävettäny mennä takas. Se on kuitenkin miun lempparipaikka täällä. Muut nuoret käy toisen aukion reunalla kahvioissa, mutta siellä on jotenkin karmee meteli, etten tykkää istuskella siellä. Miusta on kiva, että istumapaikassa kuulee, mitä muut sanoo.

Kahvilakulttuuri on muutenkin täällä aika erilaista. Meillä mennään sisään, ostetaan mitä halutaan ja mennään pöytään istumaan. Täällä mennään pöytään, tarjoilija tuo vettä ja ottaa tilauksen ja sit tuo tilauksen ja laskun. Hirmu kiva systeemi. Paitsi sillon, ku ei tiiä, että mitä on saatavilla. Mutta kysymällä siitä selviää, ja toisissa paikoissa on juomamenut. Kreikaksi ehken kylläkin, mutta silti... Kumpikin systeemi on hyvä, niissä on kummassakin puolensa. Kahvilla käyminen on mukavaa. :)

Miksi oi miksi mie aina painan tuota jotain nappia, jossa netti-ikkunasta hävii kehykset. Pelkäsi jo, että koko roska taas hävis. Ei onneks. Huh.

Täältä ois  mahis lähtee reissulle jonnekin saarelle esim. Hinnat ei päätä huimaa. Pitää tässä mietiskellä, että onko varaa vai ei. On se tää aikuisen elämä välillä tyhmää, ku pitää miettii tulevaisuuttakin. En kuitenkaan pyhällä hengellä tule toimeen. Mitähän vuokraemäntä sanos ku lähettäs kirjekuoressa pyhää henkeä. Jännää. Vaikka Meteorasta ois pitäny ottaa mukaan kotiin viemisiks asti..

Jos niitä kuvia taas. En mie tiiä kiinnostaako ketään oikeesti näitä kuvia, mut ihan sama. Minuu kiinnostaa laittaa niitä tänne.

Koiruuksia hiekkakasassa. Nää on tän neihgbourhoodin kingejä.

1245102703_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joku nainen talutti koiraansa koululle päin, kunnes huomasi koirat ja kääntyi takasin. Keskustassa joku nainen talutti Pittbullia ja sillä ja kulkukoiralla tuli jotain kärhämää. Nainen läksi koiran kanssa toiseen suuntaan. Tosi kiva ois olla koiran omistaja täällä. Not. Ne tappeli keskellä kävelykatua. Joku pikkulapsi vaunuissa säikähti ja itkeskeli :(

Josta tulikin mieleeni, että kun kävelin keskustaan, näin kun joku pikkutyttö ei ollu mieliksi äitille (leikki vesiletkulla tai jotain ) ja äiti sitä läppäsi ja se tyttö sitten rupesi itkemään. :(

Joku päivä tässä ihastelin tuota punasta päätyasuntoa. Sanoinki H:lle, et se kelpais mulle asunnoksi. Jos pitäs täällä asua :D

1245102790_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä seinästä mulla on muitakin kuvia, ja täälläkin varmaan jo joitakin on nähty, mutta kun tuo vaan on niin siisti.

1245102868_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hieno portti. Kuvasin saman jo aiemmin, sillon kun onnistuin ne kuvat poistamaan. :)

1245102950_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja lempparikahvion lyhty/lamppu. Kaunis.

1245102988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sellaista kaikkee mie näin tänään. Ihan kahden postauksen voimin.

 Kalinihta!