Sitä se on se lähteminen nimittäin. Innolla ootin niitä lettuja monta päivää ja sitte kämmin sen taikinan jotensakkii niin ettei niistä sitten tullu oikkein mitään. Kolme oli melkein onnistunutta ja sain ne mussuttaa. Ihana kultanen ukkoni pisteli mielissään ne kokkeliletut Nauru. Istuin muun muassa kesken letunpaiston keittiön nurkassa ku ärsytti. Hihih..

Ja sitten piti pestä muutama rutku matkaan. Hyvä ettei lavuaari irronnu seinästä ku tämä emäntä pyykkäsi Nauru kuulu kummallinen kumahdus. Ehkä se kaikki lika siellä seinän ja lavuaarin välissä vaan ratkesi. Hyyyyyi. Ai niin, miks en pessy pyykkikoneella? En uskalla siellä pestä enää rintsikoita koska se kone tykkää napostella kaaritukia ja se yksi paita ois pitäny pestä 30:ssä. Eikä ollu  muita potilaita samaan sassiin. Onneks on nää nyrkit. Vähän pelkäsin kynsieni puolesta, ne kun on ennätyksellisen pitkät. Joku nauras mulle et onks nuo pitkät kynnet. Mulle on, nää ei kestä.

Eilen kävin karkkikaupassa ostamassa irtokarkkii <3 Ihanaa. Se setä nito mun paperipussin kiinni, enpähän rohmuu ennen perillä oloo. Tosin, saattaa iskee lentokentällä nälkä ja syön ne kaikki. Ja ostin myös pikkuruisen Dracula-pussin. Ne on hjuvia, nam.

Kreikasta tuli vastaus! Vihdoin. Ne osaa sittenki lähettää sähköpostia, hihih. No ei, ovat vaan hitusen hitaampia siinä  touhussa ku me suomalaiset. Viestissä oli puhelinnumero johon voi soittaa tai lähettää tekstarin ku ollaan junassa/bussissa ja tiedetään monelta ollaan perillä niin joku tulee vastaan. Hymy

Asumisesta udeltiin luokkakaverilta joka siellä oli pari kesää sitten. Meidän huoneeseen siis kuuluu oma kylppäri, ihanata. Ja vessapaperin saapi laittaa pönttöön Kieli ulkona Siellä koulun rakennuksissa vissiin on sit semmonen vähän erilainen tsydeemi (reikä lattias).. Tiedä sit mikä on totuus. (Reikä lattiassa -asian kuulin koulukaverilta, jotka olivat kyseisessä paikassa viikon matkalla. Kertomahetkellä veressä oli alkoholia).

Viime viikolla oli koulun Juhannusjuhlat! Pääsi sitäkin juhlimaan etukäteen. Esivappu jäi juhlimatta kyllä. Hitsin pimpulat kaks yötä lähtöön. Ei vielä jännitä, mut matkakuume nousee. Kultaseni pitää huolta tylsistä illoista ja varustaa miun tietsikkaa elävillä kuvilla Nauru. Kuulemma tekee hyvää mulle lähtee ulkomaille, hih. Jep. Oon melekonen hälläpyörä ja en kai se kaiken helpoin ihminen. And proud of it vai miten se oli. On ihan kivaa olla mie.

Kaikki asiat alkaa olla kondiksessa. Vakuutusasiat OK, puhelinliittymän sain uuden parhaan kaverini, eli oikein ystävällisen asiakaspalveluhenkilön ansiosta vaihdettua matkailijalle parempaan (se rimputteli mulle monta kertaa, kuulostan niin seksikkäältä varmaan) ja junalippukin on ostettu. Pelottaa yks juttu. Et onks mulla oikee se papru sitä lentolippuu varten.. Niih. Ku ei oo ennen lentäny niin ei tiijjä.

Otan yökkäriksi tai nuuhkittavaksi murun paidan. Se on sillä nyt pidettävänä et tarttuu hajut tiukkaan. Kysy et pitääks sen pyyhkii hanuri siihen ku käy vessassa, mut ne hajut ei kyllä oo niitä, joita hänessä eniten rakastan...Nauru

Semmosii tänään. Huomenna vika kokonainen päivä kotosalla. Ai laav koti.

Kiitos hei!