Juu-u. Kyllä se oli ihan clubi. Verrattuna niihin meidän kotipuolessa oleviin. Vaan silti, enpä tiiä onko hinkua toiste lähteä. Miksei siellä ollu tanssilattiaa?

No mutta hieno se paikka oli kyllä. Clubi oli ulkona. Iso rajattu alue ja siellä baaritiskejä ja ihan hirveesti ihmisiä. Päästiin jostain ihmeen syystä ilmaseks sisään. Ehkä oltiin niin kauniita. Normaalisti sisään ois maksanun kai 7 tai 8€ ja sillä lipulla ois sitten saanu yhen juoman ilmaseksi. Ite join vaan vettä. Rahaa meni hurjat 5 euroa taksiin :)

Musiikki soi tosi kovalla ja ihmiset hytky paikallaan, ku ei ollu tilaa tanssia :D Välillä räjähteli raketit. Hienointa oli kyllä kun isolta screeniltä näytettiin Michael Jacksonin Beat it musiikkivideo. Se oli hienoa se. Kaikki tuijotti screeniä ja lopuksi taputettiin :)

Me lähettiin pois heti kun muitakin oli lähtötuulella :D Oli vähän väsy. Ois ehken ollu päiväunet paikallaan. Ois varmaan paremmin jaksanu, jos ois saanun keikuttaa itteesä.

Mut oli mukava nähä täkäläistä meininkiä. Kaikki paikat ei kuulemma oo tommosia istumapaikattomia ja tanssilattiattomia :)

Omia kuvia mulla ei sieltä oo, kun kameran akku alko siihen malliin välkyttää ennen lähtöä, että oli viisainta jättää se pois matkasta. Voitte käydä kattomassa kuvia H:n blogista, niitä varmaan siellä on. Linkin löydätte tuolta sivun reunasta.

Tosiaan paikalle lähettiin joskus kahen maiita, ihan en oo varma mitä se kello oli. Ihan hassua kyllä kun on tottunu, että siihen aikaan jo mahollisesti lähen baarista kotiin :P Sitä ennen sain H:lta synttärilahjan :) Ihanan Hello Kitty-kukkaron. Kiitos vielä :) Se on ihana.

Onpas sekavaa tekstiä. Noh ei voi mittään, kun on sekava pää. Tässäpä kuva rummusta (tuberleki), jota nuo rummuttaa musiikin tahtiin. Siis kreikkalaisen musiikin. Yksi kaveri ainakin osaa soittaa ihan tosi hyvin. Ois ihana osata itekkin. Kyllä minä eilen sitä vähän naputin. Tuommonen ois kiva kotiinkin. Voisin häiriköidä naapureita :D

1246193439_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olikos mulla muuta.. Ei varmaankaan. Paljon onneaaaa miiiiieeee.

Seeya!